• Bursa, TÜRKİYE
  • info@ferromagnet.biz
  • +90 545 459 99 16

FERROMAGNET BLOG

ferromagnet-lifting (6)

Elektromanyetik Ölçü Ayarlamalı Kaldırma Sistemi

plazma kesim makinelerinden kesilmiş farklı ölçülerdeki küçük parçaların elektromanyetik sistemle alınmasını sağlayan; ölçü ayarlaması yapılabilen yeni bir ürün tasarlanmıştır.
ferromagnet-elektromanyetik-kaldirma-sistemi (1)

Elektromanyetik Taşıma Sisteminin Önemi

Sac levha, profil, boru vb. metallerin kaldırılması ve taşınması oldukça riskli ve zahmetli bir işlemdir. Geleneksel yöntemlerle gerçekleştirilen sac levha kaldırma işlemi, ölümcül iş kazalarına..
ferromagnet-p15-elektromanyetik-tabla (1)

P15 Elektromanyetik Tabla Özellikleri ve Avantajları

En son geliştirilen rakipsiz P15 serisi dikdörtgen, çok ince ve çok sık manyetik kutuplu teknolojisi sayesinde parçaya talaş yapıştırmaz ve 4 mm kalınlığındaki parçaları..
ferromagnet-elektromanyetik-hizli-kalip-degisim-sistemi (5)

Elektromanyetik Hızlı Kalıp Değişim Sistemi Nedir?

İmalat yöntemlerinde makinaların başlıca performans attırmalarına yönelik çalışmaların başında iş görenden, makinadan ya da enerji tüketiminden kaynaklanan israflarının..
Ferromagnet-lifting-yandan-kaldirma-sistemi (2)

Sac Levhalar İçin Yandan Kaldırma Sistemi

Sac levhalar için kalıcı tip elektromanyetik kaldırma sistemleri üreten FERROMAGNET, sac levhanın yandan kayarak düşmeden taşınmasını sağlayan yüksek teknoloji manyetik..
ferromagnet-celik-boru-kaldirma-sistemi (5)

Çelik Boru Kaldırma Sistemi

Sac levhaların yanısıra farklı ebatlarda düz ve yuvarlak çelik malzemelerin, çelik boruların kaldırılması ve taşınmasını sağlayan elektromanyetik sistemler tasarlayıp üreten FERROMAGNET, çelik boruların..
ferromagnet-taslama

Taşlama Nedir

Talaşlı imalatta nihai işlem olarak yapılan taşlama, az miktarda talaş kaldırarak yüzeyin pürüzsüz olması ve hassas ölçüye getirilmesi için kullanılan bir yöntemdir..
Ferromagnet-Bataryalı-Lift-Sistemi (2)

Bataryalı Elektromanyetik Kaldırma Sistemi

Yüksek manyetik teknoloji ve inovasyon gerektiren bataryalı elektromanyetik kaldırma sistemi, özel olarak geliştirilmiştir.
ferromagnet-elektromanyetik-yan-kaldirma-sistemi (4)

Şarjlı Bataryalı Kalıcı Tip Elektromanyetik Kaldıraç ve Elektromanyetik Yan Modüler Sistem

Elektromanyetik Yan Modüler sistem, işlenecek malzemenin 90 derece dik açıyla tutulmasını sağlar.
ferromagnet-hollanda-profili-kaldirma-lifti (4)

Hollanda Profili Kaldırma Sistemi

Gemi İnşa ve Tersaneler için ergonomik elektromanyetik çözümler sunan FERROMAGNET, farklı şekillerde çelik malzemelerin tutulması..
Magnet 1900x1300 özel sistem

Otomasyon Sistemlerine Özel Manyetik Çözümler

Tüm sektörlerin hızlıca otomasyona dönüşmesiyle birlikte, son yıllarda otomasyon sistemlerine yönelik farklı talepler ortaya çıkmaya başlamıştır....

Çift Çıkışlı Kontrol Ünitesi Nedir?

Yüksek manyetik teknoloji ve inovasyon gerektiren bataryalı elektromanyetik kaldırma sistemi, özel olarak geliştirilmiştir.

Hollanda Profili Nedir ?

Hollanda profili, A Grade, AH 32 ve AH 36 kalitelerinde üretilen bir profil çeşididir. Bir diğer ismi gemi sacıdır.

Elektromıknatıs Hakkında Her Şey

Çelik ve türeci maddeleri çekme özelliğinden dolayı endüstri sektörlerinde oldukça fazla kullanılan manyetik mıknatıs ülkemizde

Cnc Makineler Hakkında Her Şey

İngilizce olarak Computer Numerical Control kelime grubunun baş harflerinin kısaltması olan CNC kelimesi Türkçe karşılığı bilgisayar sayısal kontrolüdür. Seri üretim için makinelerin..

Cad Cam Hakkında Her Şey

Cad cam bilgisayar destekli tasarım ve üretim için kullanılan terimdir. Cad bilgisayar destekli tasarım cam ise bilgisayar destekli üretim anlamına gelir. Cnc makinelerin üretim..

Frezeler Hakkında Her Şey

Endüstriyel üretimin vaz geçilmezlerinden biri olan ve 250 yıllık..

Talaşlı İmalat Hakkında Her Şey

Talaşlı imalat, en genel tanımıyla bir malzemeye istenilen özelliklerin kazandırılması için şekil vereme işlemidir. Malzemelere belli araçlar kullanılarak tabaka şeklinde malzeme..

Metal İşleme Hakkında Her Şey

Metal işleme cnc makineler ve çeşitli tezgahlar ile metale istenilen şeklin verilmesi için yapılan çalışmadır. Metal işleme için en önemli ve kolay araç cnc makinedir. Metal işleme sektörü gün..

Elektromanyetik Sistemler’e Hoşgeldiniz!

Elektromanyetik; elektrik kuvvetine sahip olan iki parçacığın fiziksel etkileşimidir. Yükler aynı ise birbirini..

Taşlama Hakkında Her Şey

Taşlama imalatın son adımı olan bir işlemdir ve parçanın artık son rötuşlarının yapılmasıdır. Parça üzerindeki talaş kaldırma işlemi yapılırken oluşan..

Ferromagnet Elektromanyetik Tablalar

Açık konuma geldiğinde ikinci bir uyarıya kadar manyetik güç uygular. Sadece 2sn. elektriğe ihtiyaç vardır. 220 V. elektrik ile çalışır, çalışma..
Hemen İletişime Geç!
Yardım/Help
Merhaba! Bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz!